Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg nej

Sänk farten

Ut i livets spiral

Det gjorde ont

I hjärtas rum

Sårbarheten

Skär igenom

Öppna sår

Svåra läka

Säg nej 

Till stängda rum

Där oro

Ångesten 

Kommer

svepande 

Då är det tid

För omtanken

  Omsorgen att läka

Sörjer för

En bättre tid

Säg då

Ja till livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-09 13:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2022-05-10

  alicja lappalainen VIP
människans tro på bättre tider
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP