Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seger äger! Varsamt reviderad text från 2021.


Hyllning


en hyllning till dessa dagar
när du är uppe tidigt,
sjunger lovsånger,
låter kampropet ljuda
och före middagstid
dödat dina mörkaste tvivel.




Bunden vers (Annat versmått) av Koloristen
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-05-11 05:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh, vad bra!
2022-08-30

  Staffan Nilsson

Jag sover hellre länge på morgonen och fortsätter ställa frågor.

2022-05-20

    lydriket
"och före middagstid
dödat dina mörkaste tvivel."

en lisa att läsa i lögnernas tid
2022-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Ja!
Ett rungande AMEN!

Bror Spetz skrev att han hade nytta av att han disciplinerade sig redan som ung.
2022-05-11

  Grubbelmia
Tack för denna välformulerade text som andas hopp! Kram /Grubbelmia
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen