Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Do what u gotta do

Dina fingertoppar spelade
på mig och lockade fram melodier
som Nina Simone vid sitt piano

Och mitt i allt

Inga vägar ut
bomber faller
och människan är på drift
Det är skrik och gråt i natten
och någon letar efter någon
som gått förlorad

Det är tomma trottoarer i
en tom stad
Hjärtan som bankar av för
mycket adrenalin och
jag driver medan

Do what you gotta do my wild sweet love

går på repeat i natten

Det kan bli hon och han nu
om inte hjärtan brinner upp

Men det regnar bomber
och mitt i det
dina fingertoppar spelar på mig
som Nina Simone









Fri vers av mariann
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-08-03 18:56



Bookmark and Share


  Dilsewat
Vilken känsla du ger!

"What do they call me
My
Name
Is
Peaches"

I samma anda denna dikt!
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann