Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått balansgång, negligerades och iscensattes av Chan.


Skyltfönstret


En balansgång mellan

behov och ideal

iscensattes skickligt av reklammannen

Alla avvikelser negligerades

alla åsikter blev till slut en och samma.



11/5 2022




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-11 09:44



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ganska kusligt hur det kan gå till … En text att noga tänka över.
2022-05-12

  Cikoria Blå VIP
Det var inga lätta ord du fick, men det blev ett bra resultat. Viss verklighetsanknytning anas...
2022-05-12

  TrollTörnTrappan VIP
Fyndigt och sakligt gestaltat, av hur modet skjuter in sin pil "mellan behov och ideal" och syr ihop dem maktfullkomligt?!

Föreställer mig automatiskt kläder - men kan säkert handla om vilka produkters design somhelst..
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP