Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgörande framtid

Förväntan stiger var dag
Förhoppningen tar vid
Tron på tilliten och ödet
Ändå en rädsla och oro
Att min bild av allt är fel
Att mitt minne sviker
Och förskönar det som är
Men vet ju hur det kändes
Känslan kan inte misstolkas
Den säger egentligen allt
Om man vågar lyssna
Hoppas det som var då
Blir ännu självklarare
Framtiden står på spel
Allt avgörs där och då




Bunden vers av Kaffedivan
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-12 03:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det verkliga avgörandet handlar om var man ska tillbringa evigheten.
Det avgörandet är större och viktigare än krig och fred.
Det handlar om FRID.
Utan frid, ingen fred, som Carola sade en gång.
Jesus är Fridsfursten.
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan