Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska fram ett liv




Du kändes som uthuggen
ur ett isblock
men ögonen

Du var allt lite pryd
men ändå helt naken
under kläderna

När vi skulle till
gav du fan i allt
som inte börjar på k

Du sa du lärt dig frysa
genom att koka blodet
med längtan

Och när du kom
så kom du som valhonan
i sång uppifrån och ner




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-12 07:45



Bookmark and Share


  Kaktusblomma
Förtjusande
2022-05-15

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint! "Kom du som valhonan i sång uppifrån och ner."
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP