Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista pusselbiten är lagd

Sista pusselbiten
är lagd
Känner mig färdig
och trött
Fanns ingen mall
att följa
Inga hörnbitar
för struktur
Bara livet
som det blev
Bara livet
som det är




















Fri vers av Lehva VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-18 19:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så mycket acceptans i dina ord. Svårt men nödvändigt....tänker jag. Så snyggt skrivet. Skickligt.
2022-05-24

  Annie b'larsson VIP
Jag säger detsamma. Allting bara händer, huller om buller. Den vanligast känslan är, Om jag bara hade vetat...
2022-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets pussel där man försöker få ihop delar till en helhet.
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP