Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssammanbrott

Hålla andan
bli kär
få nervsammanbrott
glömma bort
tro på ett genombrott
bli olyckligt kär
göra om allt det där
leva i misär
glida isär
få det att gå ihop
samtidigt gräva sin egen grop

Jag tror vi borde bo ihop
vi passar bra
missanpassa oss till varandra
kramas baklänges och hålla fel hand med fel händer
Ta en dag i sänder
sen falla sönder

tror solen kommer upp när vi går ner och inte orkar mer

Jag tror jag gjort mitt i mitt och ditt
tror du ska ha ditt och jag mitt




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-14 02:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om!
" missanpassa sig till varandra
kramas baklänges och hålla fel hand med fel händer" såå bra!
2022-05-14

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Jag tycker om experimentlustan av ord i texten. Det är så man utvecklas i sitt skrivande. Så var och är det i alla fall för mig. Men redan nu så är texten en väldigt fin beskrivning av de oerfarna ungdomliga känslorna över kärlek och samvaro. Jag tycker den är bra.
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP