Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tajming är allting eller är det tvärtom?


*Tids-uppfattnings förmågan*




Tiden räcker dig
handen och låter
dig färdas med den

Men alltid på sina
egna vilkor

Glöm då aldrig bort

Att det finns olika
Tider du kan färdas
inuti som människa

Det gäller att välja
när och i vilken tid

I med som motgång

Vårt eget tickande
som
Då sammanfaller

Med det enorma
utsvävande Tidsuret.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-14 06:15



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tid är nog ett hittepå av giriga arbetsgivare...
2022-05-23

  Anya VIP
Tid är komplicerat, vilket du visar med din dikt. Tycker om kommentarerna till den här dikten också.
2022-05-16

  Kungskobran VIP
Rumtiden komplicerar allting.

2022-05-14

  Monica Lindgren
Fint att den inre tiden finns. Synd bara att man inte kan komma undan den yttre. Utmärkt skrivet!
2022-05-14

    Lena Staaf VIP
Tid är ett svårt begrepp. Ibland väljer jag tid, ibland väljer tiden mig.
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP