Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du påverkar

Orden bara flyger,
som om dom hade egna vingar,

är det inte längre jag som styr dem?
kanske gör Du det.

men, om Du inte märker mig,
om jag är osynlig för dig,

då borde Du väl inte kunna kontrolera min förmåga att tala.?

Vissas ord berör, vissas gör det inte.
Dina påverkar mitt liv.




Fri vers av inspiration.
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-08-03 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.