Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du lovar mig att stanna




Från början igen


Det var lyckans dagar
Inget krångel
Vi är vi, och vi är bra
Vi bubblade av lycka 


& om världen gick under
skulle vi hålla varandras händer

För så var det,
och så skulle det förbli

Trötta ögon mötte mig
I den virvlande snön
De skulle vara pigga, det lovade ni

Tårarna fastnar i ögonvrån
Som tjocka trådar
Skall vi dra ut dem
tillsammans?
Det skulle inte vara så här, ni lovade 

Niochjag, återigen, vi var bra
Vi, enklast i världen
Det var inga problem

Nu har jag svårt att tänka
I samma bana igen

Luften mellan oss tar slut,
precis som skivans sista låt
Nu är vi inne på vår sista refräng

*




Fri vers av inspiration.
Läst 597 gånger
Publicerad 2007-11-14 16:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
förut var livet tuffare, då kunde man som patient räkna med att få sys med nål och tråd, ett tag användes en apparat som slog in böjda metallbitar istället och numera vill man använda laser till å försluta sår och rekommenderar spikmatta för patienten att ligga på för att erinra om gamla tiders smärta för symbolvärdets skull
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.