Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det var vi värda

Med reaköpta, avbrutna vingar
skall vi segla mellan
skorstenar
För att skåda världen
ur en annan vinkel.
Fast förlåt om det blir som förut

Vi skall flyga i kors
och blanda våra tankar
med ord vi aldrig smakat förr

 

Vi ska segra över världen
Och ta den med storm
Innan lyckokänslan bleknar
Med vindens sommardoft

 

 

 

 

 




Fri vers av inspiration.
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 13:30



Bookmark and Share


  Manal
gillar detta
2008-04-12

    Ivy-Jean
Fin!!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.