Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att åka, är inte alltid samma sak som att lämna


Friheten väntar på oss


Jag skall se mig omkring
Med ögon av kärlek

Dra orden ur munnen
Vi är vi, och vi skall vi vara
Vi skall upptäcka världen

Låna den ett tag
Vi skall lämna den åter
i samma gamla skick
Med vår egen prägel på

Med besöksskylt runt halsen
Skall vi skratta oss fria
För att vi är vi, och vi skall vi vara

 

Jag finns här för dig
Alltid




Fri vers av inspiration.
Läst 766 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-20 21:32



Bookmark and Share


  Engel
Förundran.
Med fler ord än ett.
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.