Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If I wrote you a syphonie, just to say how much you meen to me, what would you do? *


Dagg mellan tårna är det bästa som finns, i våran värld

Och vi sprang lyckligt runt i gräset
Med regn i håret och dagg mellan tårna

Och vi tänkte på alla de andra
De som inte hade dagg mellan tårna
Eller regn i håret
För det var
Och skall alltid vara
duochjagtillsammans


Din röst sjunger
I klanger som bara jag förstår
Lycka sprider sig i kroppen
Och jag inser
Det skall
Föralltid
Vara vi två


Vill få dig att förstå
Vad du betyder för mig
Du finns alltid här



På varsitt rosa moln
Skall vi sväva i en egen atmonsfär
Och kasta virvlande toner tillvarandra
Som symboler
För att visa våran kärlek
Till varandra


Jagälskardig, syster .




Fri vers av inspiration.
Läst 704 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 13:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Syskon delar mer än dassrulle tillsammans. Kanske ord, bord eller Ford... (I en svensk serie en gång om två knasiga killar fanns där 'forden'...)
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.