Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Installation av pulsåder


Långsamt ser jag
hur vattnet rinner förbi mig
I en pulserande takt

Hand i hand mot rummets enda fönster
Går ni
Lämnar mig kvar
Skamvrån

För varje steg jag tar
Rätt riktning
Får ni mig
Att se er
Med andra ögon







Fri vers av inspiration.
Läst 610 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-30 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.