Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet till livet


Känslan, känslan,
känslan
just den känslan


när man kommer till insikt
att det man gjorde 

var det man förmådde
just där och då

så hata inte
älska livet

det som är oss givet
inget annat betyder något

hat är förödande och tär
lev livet nu och här

älska och släpp fri
tanken på dig 

bojan runt min fot
låter den falla till botten

i kärlek är jag förlåten
av mig, mig, mig

ingen annan kan
viskade något inom

större än mig















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-17 16:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att förlåta sig själv är en kamp att utkämpa, men stort när man kommer till insikten att man gjort allt man kunnat.
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP