Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… textilkonst…


Du vet aldrig men kanske kråkor


du vet aldrig
aldrig vad som
gömmer sig
bakom ett namn

 

bakom namn
gömmer sig
människor

 

människor
du aldrig kan
veta något om


människor som har
en egen agenda
där du kan bli offer

 

kråkor har inte
internet
kanske dem vet
någonting vi borde ha vetat

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2022-05-17 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP