Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En långsam blues




En blues

på hög volym

Jag har funderat
på olika saker
under så lång tid

Men det är nog bara

en blues

Långsam vind blåser

Jag känner mig så hjälplös
när jag inte har dig
vid min sida

Långsam blues
gungar
gungar

Du är inte här
du har aldrig varit här

Jag har funderat så länge

Långsam blues
smeker
smeker

Vem är du som jag tänker på

Vem var du

Långsam vind dröjer sig kvar

Jag har funderat

Varje dag när solen går ned
tänker jag på dig

Och om det inte är verkligt
så har jag bluesen med mig

Jag har funderat så länge

Långsamt blåser vinden

Långsamt ljuder bluesen

Långsamt tonar bluesen bort











Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-21 00:38



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vad fint...
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP