Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikten

    I sekel skiftet

En plats    med  kunglig glans

Bedårande

Kobbar  och skär

Havet  i uppror

Grå tunga moln

Över klipporna

Vågornas brus

Stillhet

I huset rum

Hör endast

Hjärtat slag

De är tid 

Känna efter

Dåtiden  spår

Rör sig sakta

Genom gångarna

Damerna

i sina vackra kjolar

Går förbi

Passar på 

Allt historiskt

Utsikten

Ger en tanke 

Till tidlösheten

Lever kvar

Sveper en kort

Minut

Genom livet

Så dyrbart

 

    




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-23 11:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket att tänka på här.
2022-06-04

  alicja lappalainen VIP
STÄMNINGEN AV DET FÖRFLUTNA
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP