Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan




Jag anlände från andra sidan havet
Du blev min bro till mitt fosterland.

Redan första kvällen på puben
luktade jag dig bak örat.

Det skulle komma att bli
mitt innerligaste närmande.

Vi skulle bli vänner
hålla oss ifrån, helt nära.

Gud ska veta hur svårt det var ibland
när du klippte med dina vackraste ögon.

Och gud ska veta jag kunde bli grotesk
i min längtan efter nästa lukt.

Men du sa vi hade bäst i att låta bli
och idag får du hela min tacksamhet.

Du sitter djupt in...där du låg i soffan
du berör ännu med dina trygga, blyga gränser.

Du är där och du är här
jag är här och jag är där.

Jag ler och blir varm om hjärtat
varje gång jag ser ditt namn, din sköna nuna.

Vi har sagt vi älskar varann
och det gör man bara när man kan.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-23 14:57



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
Så fint <3
2022-05-25

    Lena Staaf VIP
Känslig och vacker dikt.
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP