Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det överenskomna sveket



Swinging
with
swingers !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-05-24 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP