Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är alla ord VERKLIGEN förbrukade?


Något annat ord


Något annat ord.
Jag glömmer nu mitt namn,
det kommer i slutet av sidan
och efter en alltför lång paus.
Älskar kommatecken,
en tom marginal.
Generös som en torr mun
och grov tunga
som glider runt
i ett gelatinöst bläck.
Väntar på att bli vriden.
Ingenting ringer,
ingen larmsignal.
Älskar kommatecken,
ingenting,
älskar kommatecken
hål,
älskar kommatecken,
marginal,
älskar kommatecken.
Jag hoppas du vet det.
Om det vore något annat ord
så kunde jag hoppa över det.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-25 06:32



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tänkvärda ord som utmanar tanken...
Kram /Grubbelmia
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen