Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antropologetik.


Min lilla ande


min lilla ande
får ett anfall
eftersom mina villiga lemmar
inte är en hunds dito.
mitt omfång är inte en ormvråks,
mina ben är inte ihåliga
och mitt blod är inte vind.
mitt kött är inte
som sig själv, en eld.
min lilla ande
sparkar mot mina revben,
välter och krossar
det som finns bakom mitt bröst,
reser sig och skjuter in fönstren.
min lilla fånge
tittar på sitt hem
i ändarna av mina fingrar
och hela dess rike
kan den inte röra.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-05-26 10:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bryter ned tankebyggnader som reser sig upp mot kunskapen om Gud.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen