Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordpolen

Allt är så skenbart i världen
som att Nordpolen är den
torraste platsen på jorden
trots att den enbart
består av is och vatten
Att människan är en aktris
som är sig själv bara om natten
- långt bortom skratten




Bunden vers av Oscar W.
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-26 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar W.
Oscar W.