Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall sol

Efter depressionen
lyser inte solen
med samma värme
som innan - då allt
kändes närmre.

Jag fryser så
här bakom denna
inre hinnan, den
målar livet kallt och
en storlek mindre.

När blir natt till dag
och lär jag någonsin
bli densamma igen?

Vill vakna; att kunna
känna solens strålar
samt din svunna kärlek
- kan sakna varmt
hur de brändes.




Bunden vers av Oscar W.
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-17 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar W.
Oscar W.