Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga vågor

Likt hur en vattenvåg
höjer sig inför att dö ut
så reser själen sig inom oss
då tidens strandkant nåtts
Den ger våra kroppar
en källa till tro och hopp
att döden inte är ett stup
genom att viska ordlöst
att den kommer ihåg
från andra sidan sin grav
ett kosmiskt kretslopp
utan början eller slut
Att vi bara är droppar
i ett gudomligt hav
vars stilla vattendjup
är för evigt ändlöst




Bunden vers av Oscar W.
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-26 15:49



Bookmark and Share


  Oscar W.
Tack för att du berättar detta, Tea. Betyder mycket för mig att jag kan skriva sådant som berör andra!
2022-09-26

    Tea Eriksson
Är tacksam för att jag fått läsa en sådan vacker text, den berör!
2022-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Oscar W.
Oscar W.