Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko (I)

Det var februari den fjärde
som den första attacken skedde:
för att vi inte insett jordens värde
och dess bärande gränser överträdde
Så skickade framtidens nationer
närmaste bestämt från år 2084
beväpnade miljö-skvadroner
för att planetens kollaps avstyra

Allt från rekryter till korpraler
stormade ut från deras blixtportaler
Soldaternas mål var varken militära eller civila
utan energiutvinning av det fossila.
Genom att förstöra vår ohållbara infrastruktur
ville dom addera tid till moder jords armbandsur.




Bunden vers av Oscar W.
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-10-08 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar W.
Oscar W.