Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konversation


Watt out!

 

- Sen ska jag pussa på dig via telenätet

- Åh, strömförande

 

-Like always, electric

 

- Watt out!

 

- Ser fram emot dina stötar ;)




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-27 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP