Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det käraste jag har

 

Jag ser ljusen försvinna

snart är jag tio tusen meter

ovanför det käraste jag har.

 

Varför kan jag inte bara lämna

och bara njuta av att

snart ses vi igen.

 

Snart finns jag åter i din famn

och får älska dig igen

om och om igen.

 

Men nu rider jag mig osynlig

nu finns jag inte mer

jag är dold ovan molnen

jag är tomheten som lämnat

det käraste jag har.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-27 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP