Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg mig


Vem är du nu....

Om 5000 år
kommer någon att minnas
året 2022 det året en människa
fyllde 75 och fortfarande kände sig ung
fast kroppen inte höll koll på
armar och ben

Minns någon Putin och Jonhsson
Mumintrollen i Finland
Pippi Långstrump i Sverige
var Bankerna grävt ner alla pengar
hur många som dog i Covid

Hur många som fick dö i låtsaskrig
och vilka blev en grabb istället för tjej
Hur vi började försöka ta oss till Mars
eller var är vi idag
blev jorden som en torkad apelsin

Kallas alla för hen fortfarande
är alla Kungar och Drottningar
Presidenter Diktator Påvar
Trollkarlar eller Psykologer




Fri vers av Irene Backström
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-05-27 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström