Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte ett hjärta


Hördes


Plommon och Pingviner
sommar i ett nötskal
drömmar i en igloo

Spinn min lilla katt
låt mig smeka dig
häller sakta upp din mjölk

Går med varma kängor
genom nattens virrvarr
långt bort till
månens morgonkant




Fri vers av Irene Backström
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-05-28 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström