Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första försöket att


Simma...hm..Rimma


Vi har en sol
ni har en måne
sedan en hög som bor i Skåne
rimma är inte lätt av mig... en fåne




Bunden vers (Rim) av Irene Backström
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-05-29 07:57



Bookmark and Share


  Irene Backström
Jag är väldans dålig på rim
önskar jag kunde!
2022-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att skriva på rim, oavsett vad andra anser.
2022-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström