Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ljusnar

jorden fredas
omsluten av himlens
ändlösa mörker
som ger oss vårt ljus

vi skänker åt den
vår svärta
för att själva ljusna

det är vårt livsmod
som skuggar natten




Fri vers av Henrik Sundholm
Läst 115 gånger
Publicerad 2022-05-29 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sundholm
Henrik Sundholm