Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen har hört våra Kandelabrar kvittra så vackert som mina


Grannar

Jag skulle till Dramaputtra
i min gamla Impreza
var det ligger bryr jag mig inte
dit ska jag

Batteriet var urladdat
nya bjälkar behövdes
svetsas vid dörrarna
samt det ena med det tredje

Det ordnar sig
och så var det dax att sova
för det var natt




Fri vers av Irene Backström
Läst 260 gånger
Publicerad 2022-05-29 18:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men har du nån gång sett en dansande polis, har du det?
2022-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström