Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avbild av de mångas


av det brunta brödet
återstod endast en skalk och en smula
som danat ett flera ton tungt
semikolon


vinkalken -
fyllt med 2000 tusen år av tystnad
reste sig skevt upp mot molnen
som en felformad kolonn


vid ett till bords liggande seminarium
som sträckte sig över ett år
kom tolkningen av tigandet
slutligen fram till sin sak:

"Att orka att inte bry sig
är jobbigare än att inte orka bry sig"





Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 186 gånger
Publicerad 2022-05-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet