Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek var mer än nog

Du gjorde ditt bästa att älska mig
och för mig var ditt bästa nog.
Jag trodde vår kärlek var gränslöst stark
men i dig, den bara dog.

På skilda vägar nu livet oss bär.
Låg din längtan till frihet och pyrde?
Vad var det som fick oss att växa isär?
Var det ödet i oss som styrde?

Nu söker du kärlek någon annanstans
jag hoppas du i den kan se.
Den trygghet du sökte uti din själ
som jag inte dig kunde ge.




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-29 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP