Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kunde man bli så


Förstockad



Ingen sa egentligen
nått viktigt genomgripande ärligt
innan debatten började 14 25

Detta om huruvida avslutningen
ikring de viktiga frågorna och svaren
hade sin verklighet!

FinansPresidentskan lät båda sina händer vila
på sin föreläsning för de inbjudna gästtalarna
som storögt tittade på varandra

Mina Herrar, Riksrådet började hon
stängde sedan tvärt sin målade
snipiga mun....

Hon hade ju totalt glömt att General Britta Bardevska
och Professor Evelyn Jansson-Daddyh var de som
skulle inleda mötet.....




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-05-30 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström