Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bokföring

Det är inte sällan
det går allt för långt emellan
Det som lyser som fyren
går i fällan för de grå bestyren

Det är inte möjligt
att på förhand styra livet
så det som sedan blev givet
blir det som blev skrivet

Det är lite besvärligt
att livets prosa och dikt
inte blir det stolta ärorika
utan listan till Coop eller ICA

Det är ändå härligt
att allt som vi stavar i vardagen
inte behöver redovisas den dagen
då vi läggs i graven




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-31 02:30



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Bra o tänkvärd text om våra ideal o upplevelsekrav som ofta krockar mot vardagsbestyren o vanetankarna!
2022-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP