Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag kanske jag hittar


Orden som fungerar


Vi är inte som igår
vi pratar nu om våra bekymmer
gör poesi av dom böcker fantasi
visor och filmer

Inte som förr då
då vår ålderman gav oss
sina berättelser för att vi
skulle lära oss förstå
vår värld




Fri vers av Irene Backström
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-31 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström