Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In Loving Memory.


Vila i frid

Gale of grief
blow on me

Run through me
Gone is what was
and who knows what will be

Bite morphed into a kiss
ease of surcease
my beautiful delight
caress
of a cool summer breeze




Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-06-02 07:35



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
gripande ord
tar tag med sin poetiska skönhet
titeln på svenska
språkbytet förstärker den känslan
av att inte kunna få grepp
om vårt liv
hela vägen in i döden
2023-10-14

  Blått Norrsken VIP
Fantastiskt vackert skrivet med en känsla av kärlek
2023-02-16

    Bishkeks söner
Bland det vackraste jag läst
2022-06-21

  Moirin
Vacker dikt som går rakt i i hjärtat. Snyggt komponerad. Med få ord ger du rymd åt så mycket känslor.
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Askanden