Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Verklighetens bisarra ansikte

Där sitter han helt oberörd i rätten.
Överlägsen attityd,
Han som bevisligen hade Wilmas huvud !
inlindat i folie
i sin garderob

Oberörd
Överlägsen
Okänslig

Där sitter dom som älskar Wilma,
som sett henne växa upp till den unga vackra kvinna som hon var

Där sitter dom
illamående
i full vetskap om
att han,
hennes sambo,
som inte bara
kallblodigt mördat,
styckat
hennes kropp,
sparat hennes huvud i garderoben,
för att sen
forslat bort resten
av hennes kropp
i bitar
Skurat bort hennes blod

Där sitter han
samtidigt och
blånekar och ljuger.
Feg.

Där sitter dom och
tvingas vara med på en
vidrig
rättegång där
Wilma
dissikeras
obarmhärtigt.
Hon har inget
privatliv längre
Allt
blottläggs

För dom som älskar Wilma är det
ytterligare
trauma

Wilma
som är
brutalt mördad
Slipper
veta
Slipper se
föreställningen
om
hennes liv

Här sitter jag
med
obearbetade trauman
Ser liverättegång
med före detta älskande par,
som kastar
skit
på varandra.
där allt kunnat slutat
betydligt värre.

Men dom lever.

Illamående.

Ändå ser jag
eländet.

Ute är sommaren i sin allra spädaste vackra form
Solen skiner mellan frodigt lövverk
Koltrasten ger sin allra vackraste konsert
Aklejorna har exploderat i de mest ljuvliga färger och former.

Allt andas frid,
lust,
ljus

Liv

Kontrasten är så enorm
Avgrunden bråddjup
Mörkret,
Ljuset,
Död,

Liv

Allt pågår
Nu,
Idag

Pusslet går inte ihop

Det räcker inte att ha det lugnt och skönt på sin
bakgata
Det fungerar inte att alltid lyckas blunda,
lyckas titta bort,

Låtsas
allt är bra

Framför
allas
ögon
spelas realiteten upp.

Vem
orkar
fortsätta
blunda?




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-06-02 13:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Den var bra
2023-03-21

  morgonstjärna VIP
Det ofattbara kommer aldrig att bli annat. Skulden läggs på offren och förövare tvättar händerna rena.
Bättre bita först än bli biten det är dagen idag har de som överlevt med tiden lärt.
2022-09-17

  Koloristen
Instämmer med Larz.
2022-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Än en gång: STOPPA asocialdaltet!
Det är feminismen som banat väg för detta pjoskande med brottslingar.
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP