Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oputinskt

i vår oputinska värld
hör man inga Kalashnikovs
inga mödrars klagan

tyst
högvuxet
vajar gräset bara
blommar Prästens Kragar
och
sjunger
Sylvior från slånbuskage.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-03 08:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Någon skrev en bok om Lars Hård. Författaren har rest till Australien. Men jag väntar ivrigt på en annan hårding, utöver böckerna i Manhattan. Nu är det dags att ta medicinen.
2022-06-03

  Gunwale VIP
Gräset vajar ”bara” — tänk så mycket det är, och så stort!
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP