Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt kan inte


Glömmas

Och vad är viktigast
allt du säger
allt du tror
människor du litar på
kysser i kön till biosalongen

Den du vågar bråka med
säga att du hatar
få att lyda dig

gifta dig i kyrkan men
skilja dig när barnet fötts
strunta i dom
låta åren gå och dö




Fri vers av Irene Backström
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-04 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström