Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framgång skapas, det är inget man får.


Framgång

Vid framgång
är det viktigt
att se upp

med

att inte se ner

på andra människor.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-06-06 09:34



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så sant & viktigt. Dessutom kan framgången vända & då blir fallet extra stort om man inte lyssnat till det rådet.
2023-09-26

    Sefarge VIP
Bra skrivet!
Det finns både upptäckt
Resande som nedförgörande
resande här i livet
Lät glömma bort. ,..
Eller?



2022-06-24

  Öknens Ros VIP
Kloka ord att efterfölja.
2022-06-07

  Nina Nightwish
Jag önskar att alla såg det så.. Inte alltid det är så.. Fina, viktiga ord :)
2022-06-06

  soligajag_1 VIP
Visst är det så!!

Även om min kompis blir chef på ett företag så hoppas jag att hon är densamma.
Det skulle jag va!
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP