Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Du talade med mig
Som om jag vore en av er

Du log emot mig
Som om jag vore en av er

Nu tittar du bara på mig

Du har förstått

Jag är en egen liten del




Fri vers av inspiration.
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-08-04 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.