Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vandring i rymd.


Uppsättning

prata långsamt,
bryt kommatecken
över andningen
som vi delar.
håll den svarta pennan
fortfarande fast;
så ock bör orden
som den skulle arrestera
sjunka ned till djupet.
en fri horisont
som fungerar som ljus
vilket leder varje vårt steg
med stav och käpp.
och innan det kommer
en handknäppning.
nästa form
av din talande tunga
har ljuset med sig.
dess reflektion är blå.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-06 16:48



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vacker bild och modernistisk dikt
2022-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Ps 42:8
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen