Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att spegla sig




Det är i kvinnan
jag speglar mig.
Den vackra och fula men sexiga.
Nej, det är i mannen jag speglar mig.
Den vackre och fule men stilige.

Nej det är mig själv jag speglar mig i.

Det är människan med mina åsikter
jag speglar mig i,
den som tänker och tycker som jag.
Nej det är människan med motsatta åsikter
jag speglar mig i,
den som säger emot mig.

Nej det är den som inte vet nåt om vad den tycker
som jag speglar mig i.
Eller som speglar mig.

Få se nu.
En vacker, sexig kvinna
som gör som jag säger
och som speglar sig
i mig.

Så !




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-07 07:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
I sista versen kom sanningen fram.
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP