Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar vid vilken hållplats du vill

Det är lugnt att du känner dig ensam
Jag känner samma sak

Det känns som vinterdagar på sommaren
oron i tankemolnen och hur det plötsligt
börjar hagla i själen
kroppen läcker in och rinner ut i ögonen
Det känns min vän
vetskapen om att ensamheten inte går över förrän du uthärdat den

Det tar mycket tid som känns som den står still
men jag finns här och stannar vid vart du vill

Det går inte alltid att sätta fart på sommaren, eller att få blommorna att blomma snart
Jag vill göra himlen vacker på kvällen sådär så det
hoppar och far
Men i din ensamhet kan jag inte hjälpa dig mer än att finnas kvar






Fri vers av nattversioner VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-08 00:24



Bookmark and Share


  MariL VIP
Känns som tröst
2022-06-08

  Kajan VIP
Ömsint om det svåra som det inte går att undfly.
2022-06-08

    ej medlem längre
Helt bedövande fantastisk! Från dess vackra titel till dess vackra slut.

2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP