Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattens


Blundrar


Järnskroten bara hänger där
sedan århundraden
upphängda sedan krigen
med Tyfuslandet
ett av det längsta vi haft
2777732 sekunder

Vi tillverkar knappålar ännu

General Surström har fått medalj
för hans uppfinning om
ett ny bataljon

reporter
Inga Klaar-Heter




Fri vers av Irene Backström
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-06-08 00:27



Bookmark and Share


  Kare
Ja den här var kul! Jag kommer att tänka på en del korta science fiction-noveller i Jules Vernemagasinet. Någon författare där har en novell på bara en halv sida. Det behövs inte mer. Spänningen finns där. Här har du skapat något slags crazy-science-fiction som får en att undra lite.

2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström