Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla eller


Ingen


Tröttast på nätterna
numera en dagsplåga

Soliga sommardagar




Bunden vers (Haiku) av Irene Backström
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-06-08 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström